Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Skapa användare på AOnet.se

Redan kund hos AO

Om du är kund hos AO och vill handla via AOnet.se behöver du ett användarkonto. Fyll i det här registreringsformuläret för nya användare på AOnet.se, så skapar vi ett konto på en gång.

 

Inte kund hos AO än

För att komma igång med att handla på AOnet.se måste du vara kund hos oss. Det kan du bli genom att fylla i det här registreringsformuläret för nya kunder hos AO.

Vi skapar ett konto åt dig när vi har mottagit dina uppgifter. Om du redan vid registreringen tror att du kommer att handla för mer än 100 000 kr om året hos oss kan du ansöka om ett kreditkonto. Då genomför vi en kreditvärdering och svarar på din ansökan inom 14 dagar (där vi under tiden för en löpande dialog med dig).

 

Skapa flera användare på samma företagskonto

Vill du ge fler medarbetare åtkomst till ditt företagskonto på AOnet.se? Det kan vi i så fall lösa enkelt. Du kan nämligen skapa flera användare på samma konto.

Det finns två sätt att skapa flera användare på:

  1. En administratör kan gå in på sidan Användarhantering. Under punkten Användare klickar administratören sedan på Skapa användare.
  2. Varje medarbetare kan skapa en egen användare på sidan Skapa användare.

 

Administratörsanvändare

En administratör kan skapa och ta bort användare, och kan dessutom styra vilken behörighet varje användare ska ha på AOnet.se. Om ni inte har någon administratörsanvändare än (en lista över företagets alla användare på AOnet.se finns på sidan Användarhantering), kan ni kontakta kundtjänst på 70 28 23 73 för att skapa en sådan administratörsanvändare.