Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

AOnet.se och inloggning

Med AOnet.se har du alltid en bygghandel i närheten. Det är lätt att handla på nätet, och om du föredrar att beställa eller fråga om artiklar när du är på språng, kan du använda vår app.

Skapa användarkonto

För att få ett användarkonto på AOnet.se måste du vara registrerad kund. Det får du genom att fylla i formuläret här. När vi har fått dina uppgifter skapar vi ett konto åt dig. Du kan också ansöka om ett kreditkonto om dina inköp kommer att överstiga ett belopp på 100 000 kr per år. Det kräver ett kreditbetyg som vi gör, och du kan förvänta dig ett svar på din ansökan inom 14 dagar.

AOnet.se Mobile
När du handlar hos oss kan du använda AOnet.se Mobile. Ladda ned appen från Google Play eller App Store och logga in med ditt AO-användarnamn. Sedan är du igång.

Var svaret till hjälp?

Tack för ditt svar


Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord till AOnet.se kan du inte logga in och behöver få ett nytt lösenord. Kontakta bara vår kundtjänst som då skickar dig ett nytt lösenord till den e-postadress du angav när du skapade ditt användarnamn. 

Behörigheter

Som administratör för ett konto kan du tilldela behörigheter till alla användare som är kopplade till ditt konto.

När du loggar in på din profil via AOnet.se kan du under Användarhantering markera olika rutor under rubriken Behörigheter. Detta gör att du kan hantera vilka av dina kopplade användare som ska ha behörighet att göra onlineköp och ha åtkomst till fakturasammanfattningar, ärendehantering osv.

Om du redan är kund hos AO och vill skapa flera användare, går det bra att göra det. Logga in till ditt användarkonto på AOnet.se och klicka på Användarhantering. Här kan du hantera konton och användare som är kopplade till din profil och skapa fler användare.